Πέμπτη 29 Ιουνίου 2023

Νέο όνομα ανακοινώνει ο συνδυασμός «Νέα Προοπτική» με επικεφαλής τον Ιατρό και Υποψήφιο Δήμαρχο Σόλωνα Κωτούλα

 


Η Βασιλική Βλαχοθανάση στηρίζει με την υποψηφιότητά της στις επερχόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές του Οκτωβρίου τον συνδυασμό, με πρόθεση να συμβάλει με όλες τις δυνάμεις της στην πρόοδο του Δήμου της καρδιάς της.

«Ονομάζομαι Βασιλική Βλαχοθανάση, γεννήθηκα το 1959 και μεγάλωσα στο Καλονέρι. Το 1985 αποφοίτησα από το ΚΕΓΕ και την εκπαιδευτική σχολή υγιεινής διατροφής. Το 1987 μετανάστευσα στο εξωτερικό. Εργάστηκα ως υπεύθυνη προσωπικού σε διάφορα πολυκαταστήματα ( Kaufhof) της Γερμανίας αλλά και της Ολλανδίας.

Διετέλεσα μέλος της Ελληνικής κοινότητος του Ντίσελντορφ , πρόεδρος του Θεσσαλικού Συλλόγου όπως και πρόεδρος της συντονιστικής επιτροπής εθνικοτοπικών και πολιτιστικών συλλόγων Γερμανίας.

Έχω συμμετάσχει ως υποψήφια δημοτική σύμβουλος στο Δήμο Τρικκαίων το 2014 υπό την ηγεσία του Δημήτρη Χατζηγάκη και από το 2021 διατηρώ εστιατόριο στην πόλη της Καλαμπάκας.

Ομιλώ άριστα την Γερμανική γλώσσα.

Είμαι παντρεμένη με δυο παιδιά. Θέλοντας να προσφέρω με τις γνώσεις που απέκτησα σε Ελλάδα και εξωτερικό και έχοντας ως στόχο το καλό και την πρόοδο της ευρύτερης περιοχής του δήμου μου, ανακοινώνω την υποψηφιότητα μου με το συνδυασμό «Νέα Προοπτική» του ιατρού Σόλωνα Κωτούλα».