Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΤΟΥΛΙΩΤΗ ΣΤΟΝ ΣΟΛΩΝ ΚΩΤΟΥΛΑ ΚΑΙ ΤΗ «ΝΕΑ ΠΡΟΟΠΤΙΚΗ»

 

Τον τρίτο υποψήφιο ανακοινώνει ο συνδυασμός «Νέα Προοπτική » με επικεφαλής τον Σόλων Κωτούλα.


Ο Αχιλλέας Πατουλιώτης στηρίζει με την υποψηφιότητα του στις επερχόμενες εκλογές του Οκτωβρίου τον συνδυασμό με την κάτωθι ανακοίνωση :

’’Συντάσσομαι με τον υποψήφιο δήμαρχο Σόλων Κωτούλα καθώς θεωρώ ότι είναι ο μοναδικός που μπορεί να δεσμευτεί, να εγγυηθεί και να πετύχει ότι ο δήμος μας αλλά και η ευρύτερη περιοχή θα αποκτήσουν επιτέλους τη φωνή, τη θέση και τη δύναμη που τους αξίζει και τους αρμόζει. ‘’

Βιογραφικό

Ο Αχιλλέας Πατουλιώτης γεννήθηκε στα Τρίκαλα το 1967 από όπου και αποφοίτησε από το Γενικό Λύκειο. Η επαγγελματική του πορεία ξεκίνησε ως στέλεχος και κατόπιν ως υπεύθυνος χρηματοοικονομικού γραφείου στα Τρίκαλα. Στη συνέχεια εργάσθηκε για σειρά ετών στο πλευρό του πεθερού του (παλιού εμπόρου της Καλαμπάκας) Κωνσταντίνου Ράγκου που διατηρούσε στην Καλαμπάκα και στα Τρίκαλα καταστήματα με οικοδομικά υλικά και είδη υγιεινής. Διετέλεσε για πέντε περίπου έτη υπεύθυνος υποδοχής σε ξενοδοχειακή μονάδα της περιοχής μας. Αυτό το διάστημα δραστηριοποιείται στην πόλη μας στον τομέα του τουρισμού διευθύνοντας δικό του κατάλυμα βραχυχρόνιας μίσθωσης. Είναι εν ενεργεία πρόεδρος του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 1ου Γυμνάσιου Καλαμπάκας. Μιλάει Αγγλικά και Γαλλικά . Είναι παντρεμένος με την εκπαιδευτικό Παρασκευή ( Βιβή ) Ράγκου και πατέρας δυο κοριτσιών.